OPERATIONS SUPERVISOR

 

Honda ken je vast als wereldwijde producent van moderne, energiezuinige en performante wagens en motorfietsen. De Honda Civic en Honda Goldwing zijn legendarisch. Maar wist je dat we ook toonaangevend zijn voor industriële motoren en power producten? Kijk eens om je heen: je spot vast wel ergens een Honda-engine of een Honda-grasmachine.

Honda Motor Europe Logistics staat in voor de distributie van wagens, motorfietsen, power producten en de service parts (onderdelen) van elk van deze producten. Vanuit onze vestigingen in Gent, Aalst en onze 6 Europese branches vertrekken de Honda-producten en service parts dagelijks in de richting van de Europese dealers. Onze magazijnen huisvesten alle service parts en accessoires voor de Europese markt: dit maakt ons tot het kloppend hart van Honda in Europa.

Voor deze activiteiten rekenen we dagelijks op een 850-tal enthousiaste collega’s in Gent, Aalst en onze Europese branches. Samen werken wij aan de verwezenlijking van de droom van zovele mensen, en dus mogelijks ook de jouwe. ‘The Power of Dreams’ is niet voor niets ons motto.

Bij Honda in Gent hebben we een wagenpark waar plaats is voor 14.000 voertuigen. Ter versterking van het leidinggevende team zijn we op zoek naar een Operations Supervisor:

Jouw job

Dagelijks sta je in voor de organisatie en een efficiënt verloop van de operationele activiteiten op ons wagenpark:

 • Je beheert de fysieke stock en de in-en uitgaande bewegingen van nieuwe wagens, je waakt over de deadlines en onze kwaliteitsstandaarden. Zo streef je naar een optimale service voor onze klanten.
 • Je staat hiervoor aan het roer van je team dat bestaat uit een Teamcoach, 3 Teamleaders en een 25-tal parking medewerkers.
  • Je zorgt voor opleiding, integratie, continue begeleiding en evaluatie van je medewerkers.
  • Je maakt de dagelijkse manpower planning op en stuurt bij waar nodig.
  • Je waakt over het bereiken van de strikte deadlines, met oog voor onze kwaliteits-, milieu- en veiligheidsvoorschriften. Waar nodig stuur je de activiteiten bij zodat onze logistieke dienstverlening gegarandeerd blijft.
 • Samen met de Operational Manager bestendig je onze dagelijkse werking en krijg je de ruimte om onze methodes en procedures te optimaliseren. Zo zal bvb. de verdere uitrol van digitalisering binnen onze logistieke processen op jouw agenda staan.

Jouw profiel

 • Je behaalde een middelbaar diploma. Idealiter heb je een 5-tal jaar ervaring in een gelijkwaardige functie binnen een logistieke en/of automotive omgeving waarin nieuwe technologieën (o.a. elektrificatie) aan belang winnen.
 • Leiding geven, medewerkers coachen, motiveren en enthousiasmeren in een diverse omgeving zit jou in het bloed.
 • Als teamspeler word je ook gekenmerkt door een gezonde dosis assertiviteit en empathie.
 • Jouw verantwoordelijkheidszin, organisatorische en probleemoplossende vaardigheden maken dat je sterke resultaten kan neerzetten.
 • Je drukt je vlot uit in het Nederlands en het Engels en je kan goed overweg met MS Office.

Wij bieden

 • Een boeiende uitdaging binnen een internationale omgeving waarin we werken op basis van wederzijds respect en vertrouwen en waar ruimte is voor ontwikkeling en initiatief.
 • Voor je inzet en betrokkenheid word je gepast beloond: een bediendencontract van onbepaalde duur, een marktconform loon en een uitgebreid pakket extralegale voordelen.

Wil jij graag deel uitmaken van ons team?