Honda ken je vast als wereldwijde producent van moderne, energiezuinige en performante wagens en motorfietsen. De Honda Civic en Honda Goldwing zijn legendarisch. Maar wist je dat we ook toonaangevend zijn voor industriële motoren en power producten? Kijk eens om je heen: je spot vast wel ergens een Honda-engine of een Honda-grasmachine.

Honda Motor Europe Logistics staat in voor de distributie van wagens, motorfietsen, power producten en de service parts (onderdelen) van elk van deze producten. Vanuit onze vestigingen in Gent, Aalst en onze 6 Europese branches vertrekken de Honda-producten en service parts dagelijks in de richting van de Europese dealers. Onze magazijnen huisvesten alle service parts en accessoires voor de Europese markt: dit maakt ons tot het kloppend hart van Honda in Europa.

Voor deze activiteiten rekenen we dagelijks op een 850-tal enthousiaste collega’s in Gent, Aalst en onze Europese branches. Samen werken wij aan de verwezenlijking van de droom van zovele mensen, en dus mogelijks ook de jouwe. ‘The Power of Dreams’ is niet voor niets ons motto.

Onze Spare Parts afdeling staat als Europees hoofdkantoor in voor supply management (aankoop en stockbeheer van onderdelen) en sales & marketing support. Onze Customer Service is hierbij het centrale aanspreekpunt voor onze distributeurs en dealerships in Europa, Afrika en het Midden-Oosten. Voor dit team zoeken we een

Customer Service Specialist

De job van Customer Service Specialist

 • Je staat in rechtstreeks contact met onze B-2-B klanten en je biedt een antwoord op tal van vragen m.b.t. levertermijnen, prijzen, productspecificatie en technische info.
 • Eens de klant een bestelling geplaatst heeft, sta je in voor een correcte opvolging, van A tot Z, en zorg je voor de nodige documenten. In overleg met andere afdelingen (voorraadbeheer, douane, logistiek en transport) garandeer je zo de beste service, in al zijn aspecten, en neem je acties waar nodig.
 • Gaandeweg leer je onze systemen kennen en ben je in staat om ook systeemtechnisch ondersteuning te bieden.
 • Eens je grondig ingewerkt bent, neem je actief deel aan het optimaliseren van de kwaliteit en efficiëntie van onze dienstverlening. Je neemt onze processen onder de loep, identificeert opportuniteiten en doet voorstellen om onze service op een structurele manier naar een nog hoger niveau te tillen.

Jouw troeven

 • Bij jou staan je klanten voorop, een service-gerichte en probleemoplossende houding zit in je natuur.
 • Ook voor je collega’s en het bereiken van de teamdoelstellingen zet je je beste beentje voor.
 • Aangezien je nauw betrokken bent bij andere afdelingen, ben je een vlotte communicator en is kennis van andere area’s (supply chain, incoterms, tax & customs, transport) zeker een voordeel.
 • Je hebt een analytische geest en je houdt ervan om processen te optimaliseren.
 • Je werkt vlot met de O365 tools en je hebt systeemtechnische aanleg.
 • Je hebt een uitstekende kennis Nederlands en Engels, Frans kan zeker een voordeel zijn.
 • Je hebt idealiter een Bachelor diploma op zak, enige jaren ervaring in een gelijkaardige job en omgeving is voor ons een grote meerwaarde.

Ons aanbod

 • Een uitdagende en diverse fulltime vaste job, met veel internationale contacten en bij een innovatieve wereldspeler.
 • Een aantrekkelijk salarispakket aangevuld met een ruim pakket extralegale voordelen.
 • Een bedrijf met een menselijke aanpak, gebaseerd op wederzijds respect en vertrouwen.

Werken als Customer Service Specialist?